Partners for TEDxLeiden

De Meelfabriek is een project van herontwikkeling en stedelijke vernieuwing

Studio Liaan vertaalt transitie en innovatie in beleving. We gebruiken elementen uit de kunsten om op een overstijgende manier te kunnen kijken naar inhoud, de inhoud helder te maken door er betekenis aan te geven (vorm, beeld, interactie), verbindingen te leggen (tussen mensen, ideeen, etc). We werken aan het versnellen en versimpelen van processen, met verdieping en vernieuwing als uitkomst.

Gemeente Leiden is a city of discoveries. Leiden has a special focus on life sciences.

Thuisafgehaald maakt het mogelijk om je kookkunsten te delen met mensen bij jou in de buurt. Of je nu culinaire hoogstandjes maakt, of macaroni met kaas... hier kun je je maaltijd delen met je buren. Geen zin om te koken? Kijk hier wat er aangeboden wordt en je hebt zo iets lekkers op je bord.Ga ook op culinaire ontdekkingstocht in je eigen buurt! Deel, proef en geniet!

Op De Olmenhorst wordt het fruit op biologische en ecologische wijze geteeld. Dit houdt in dat we proberen verstandig en duurzaam om te gaan met de natuur op ons landgoed en dat we onze klanten zo eerlijk en gezond mogelijke producten willen aanbieden.

abelujo-IT is a full-service Internet agency situated in Leiden. We can provide you with beautiful and complex websites, help you in managing and publishing any amount of data online and make your map project successful. Additionally, we offer consulting in online strategy, intercultural questions, hardware and SEO.

 

De EleganT brouwerij is een Leiderdorpse productiebrouwerij voor speciaalbieren. Er wordt ambachtelijk gebrouwen en bieren worden niet gefilterd of gepasteuriseerd. Er word gebrouwen voor de locale markt en met de seizoenen mee. Niet alle bieren zijn dus het hele jaar door verkrijgbaar.

Bio Futura B.V. is importeur, groothandel en webshop in duurzame disposables en verpakkingen. Wij geloven in biologisch afbreekbare verpakkingen en duurzaam ondernemen. Bio Futura B.V. is opgericht om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar milieuvriendelijke verpakkingen en voorziet cateraars, scholen, evenementen, restaurants en andere organisaties van duurzame verpakkingsmaterialen. Bio Futura B.V. levert uitsluitend biologisch afbreekbare verpakkingen endisposables die voldoen aan de Europese composteringsnorm EN - 13432. Het gros van het assortiment is in Europa vervaardigd.

The100Hands is een (inter)nationaal opperende organisatie van kunstenaars, die middels hun werk allerhande bruggen slaan tussen het dagelijks leven, kunst maken en ondernemerschap. Zij doen dit in zeer uiteenlopende sociale, politieke en financiële situaties en stellen zich ten doel uitdagingen op een creatieve- en verbindende wijze aan te gaan.