Sponsors

Leidsch Dagblad is a media partner for TEDxLeiden

De Gangmakerij is een vrijplaats voor ondernemende geesten, die samen nieuwe netwerken vormen en bedrijven starten. De startplaats van dromen: je kan het!

Studio 336 is een veelzijdige luxe muziekstudio waarin uw eigen muziekprestaties tot hun recht kunnen komen. Muzieklessen, geluidsopnamen en oefenruimte onder een dak. CD-producties, (internationale) muziekprojecten, live-opnamen op locatie en bandcoaching. Hoogst persoonlijke samenwerking en ondersteuning

Het verschil tussen een goede en een inspirerende speech, pitch of presentatie. Sommige mensen nemen genoegen met een tevreden publiek en een bescheiden applaus. Maar een inspirerende voordracht doet meer dan dat: die maakt emoties los en geeft luisteraars het gevoel dat ‘het licht aan gaat in de zaal’. Zo’n verhaal wil je houden. Speak to Inspire gelooft in learning by doing: samen je verhaal opbouwen en oefenen. We gebruiken technieken uit de speechschrijverspraktijk in combinatie met oefeningen uit de wereld van improvisatietoneel en cabaret.

Joep Stassen is een moderator en comedian met de visie Comedian follow Corporate. Joep's  wortels liggen in het bedrijfsleven. Zijn studies bedrijfskunde (Nyenrode) en economie (Vrije Universiteit) bereidde hem voor op een carrière in het bedrijfsleven.

Als moderator houdt Joep nog steeds de vinger aan de pols. Als buitenstaander houdt hij anderen een spiegel voor die leerzaam is en – gelukkig maar – vaak om te lachen.

De speciaalzaak in Leiden voor al uw wijnen en dranken! Uw specialist in wijnen en gedistilleerde dranken. Wat dacht u van ruim 1580 whisky's en ruim 900 rums. Bezoek ons op vertrouwde adres in Leiden Merenwijk! 

Fonds 1818 is een vermogensfonds dat maatschappelijke projecten steunt in de regio Delft, Zoetermeer, Den Haag, Leiden, Duin- en Bollenstreek en tussenliggende gemeenten.

Het fonds komt voort uit een fusie tussen de Nutsspaarbank te 's-Gravenhage en de VSB Bank in 1992.

De uitnodiging van de Geluksroute is heel simpel: waar word je gelukkig van en wil je dat delen? Die uitnodiging is voor iedereen, dus of je nu van yoga houdt of bellenblazen, van stilte of juist beweging, het kan allemaal. Ook een hele filosofische uitwisseling over geluk, over de maakbaarheid of dat het uberhaupt "ergens" door komt, of dat je het gewoon wel/niet bent, of dat er verschil is in de soorten geluk, het maakt niet uit. Want geluk delen brengt altijd meer geluk te weeg.